Tiny House Vienna de luxe eengezinswoning

Bent u een starter of woont u nu in de stad en wilt u liever in de natuur wonen? Dan is dit Tiny House geschikt voor u! Deze prachtige eengezinswoning is gemakkelijk te plaatsen op uw favoriete plekje. Het enige dat u nodig heeft is bouwgrond en een eventuele vergunning. Deze prachtige woning heeft een moderne uitstraling. Met een tiny house hoeft u zich geen zorgen meer te maken over grote uitgaves en veel schoonmaakwerk. In dit huis komt u helemaal tot rust. Kiest u voor permanente bewoning recreatiewoning of investeren in een vakantiewoning?

Ga door naar de details

een woning voor een starter of als u kleiner wilt wonen geluk zit in de kleine dingen

Bent u een starter of woont u nu in de stad en wilt u liever in de natuur wonen? Dan is dit Tiny House geschikt voor u!

Exterieur

Tiny House Vienna is een van onze prachtige eigen creaties. Deze woning valt op vanwege zijn indrukwekkende portiek en comfortabel terras. Het in Nederland geproduceerde tiny house heeft een prachtige natuurlijke én luxe uitstraling door het gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen. Het huis is gebouwd op basis van houtskelet constructie. Het geheel is voorzien van een zeer goede natuurlijke isolatie. Dit zorgt voor een stevige en warme basis. Wat direct opvalt aan deze woning zijn de gevelbekleding met de grote raampartijen.

De buitengevel is bekleed met thermisch gemodificeerd hout. Het dak is voorzien van een aluminium felsdakplaat. Dit samen zorgt voor een prachtige uitstraling van de woning.
Wilt u kleiner gaan wonen omdat groot wonen u niet meer trekt vanwege het vele onderhoud aan de woning? Dan maakt u met tiny house Vienna de juiste keuze. Het huis is namelijk voorzien van onderhoudsvrije aluminium kozijnen.

De woning heeft een footprint vanaf 40 m2, maar door de 2e verdieping wordt het huis direct heel wat groter, namelijk 52 m2 aan woonoppervlakte. Perfect voor een tweepersoons huishouden. Heeft u een groot gezin en dus meer ruimte nodig? Geen probleem! Het huis is eventueel uit te breiden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Interieur

Het interieur van tiny house Vienna bestaat uit 2 verdiepingen. Als u binnen komt via de voordeur komt u in een prachtige hal terecht. Wanneer u doorloopt naar de woonkamer valt meteen de trap op met de hoge vide. Deze staat prominent in de woning met het daglicht die op de vide schijnt door een grote raampartij.
Boven op de vide vindt u de slaapkamer met extra studiekamer. Hier kunt u in alle rust werken en slapen.
De luxe keuken is voorzien van een geheel houten uitstraling voor een mooi geheel met de woonkamer. Deze prachtige stijl is doorgevoerd in de comfortabele badkamer.
Wilt u een andere indeling of kleur van of in uw woning? Neem contact met ons op over de mogelijkheden. Deze woning is verkrijgbaar in diverse opstellingen en kleurencombinaties. Optioneel kunnen er bijvoorbeeld een extra berging en extra terras aangesloten worden op het pand.

De woning wordt standaard geleverd met een aantal dingen inclusief. Bekijk hiervoor de verschillende ruimtes onderstaand. Als extra opties voor de ramen van deze woning zijn er rolluiken, horren en plissé gordijnen beschikbaar. Verwacht u een zonnige zomer, waarbij u extra zeker wilt zijn van het wooncomfort én de duurzaamheid van deze woning, dan kunt u ook een airco en zonnepanelen laten monteren.

Bekijk ruimtes
Bent u een starter of woont u nu in de stad en wilt u liever in de natuur wonen? Dan is dit Tiny House geschikt voor u!
Tiny House Boston - Deze prachtige woning bestaat uit losse units, waarvan u minimaal twee modules kunt combineren voor een luxe tiny house.

levering

Wist u dat TNYHSE.NL powered by TNY Solutions u optioneel kan ondersteunen bij het gehele traject van A tot Z? Samen met u zetten wij uw wensen op een rij en kijken wij naar de mogelijkheden. Gaat u over tot aankoop dan kunnen wij u ondersteunen bij het verkrijgen van een vergunning.

Wanneer de vergunning verleend is, starten de voorbereidingen van de fundering en aansluitingen. Nadat u dit Tiny house besteld heeft, is de levertijd 4 tot 6 maanden. Transport en montage kunnen bij in de prijs begrepen worden als u dat wenst. Tot slot helpen wij u zelfs met het plaatsen van de woning. Het enige wat u hoeft te doen is uw eigendommen mee nemen en u kunt er direct in!

Neem contact op ✆ +31 6 21173882
Eet- en woonkamer

woon-, eet- en slaapkamer

Om het wonen in dit huis extra duurzaam én comfortabel te maken zijn er enkele luxe extra's toegevoegd waaronder:

 • Een elektrische Infraroodverwarming met zeer laag verbruik
 • Een ruime voorziening aan opslag- en inbouwkasten
Keuken

keuken

De luxe keuken in het Vienna huis is niet alleen prachtig om te zien. Het is ook voorzien van een apparatuur van hoge kwaliteit:

 • Inductie kookplaat
 • Combimagnetron
 • Koelkast
 • Vaatwasser
 • Afzuigkap
Badkamer

badkamer

Deze complete badkamer is standaard voorzien van allerlei luxe voor een frisse start van de dag waarbij o.a. een:

 • Ruime douche van 90x120 cm
 • Luxe inbouw toilet
 • Wastafel met meubel voor al uw spullen
 • Design handdoeken radiator
 • Comfortabele vloerverwarming
Badkamer
Master slaapkamer
Badkamer
Plattegrond - Bent u een starter of woont u nu in de stad en wilt u liever in de natuur wonen? Dan is dit Tiny House geschikt voor u!

Plattegrond tiny house vienna

PDF - plattegrond PDF - plattegrond

Vervul uw droom van een mobiel mini huis met een Tiny House

Overzicht van onze Tiny Houses