Financiering U bent een natuurliefhebber in hart en nieren.

U zou niets liever willen dan verschillende keren per jaar te genieten van de buitenlucht in uw eigen recreatiewoning of tweede huis. Dat betekent dat u nu overweegt een investering te doen in een mooi chalet, Mobi Home, Tiny House of paviljoen die nu precies bij uw wensen past. Alleen wilt u ook op termijn over voldoende financiële middelen beschikken om in de toekomst uw vervangingswensen mogelijk te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een tiny house i.p.v. een chalet.
Dat begrijpen wij bij TNYHSE.NL. Daarom werken wij graag samen met Finanplaza B.V.

lees meer

wat is finanplaza b.v.?

Finanplaza B.V. is een intermediaire organisatie die zich heeft gespecialiseerd in kredietverstrekking voor recreatieve doeleinden. Het wordt steeds moeilijker om geld te lenen bij een traditionele bank voor een investering in bijvoorbeeld een chalet. Finanplaza B.V. helpt u uw droom waar te maken op een verantwoorde wijze. Zij voorzien u van:

  • Advies over de financiële diensten
  • Een advies op maat over uw verzekeringspakket
  • Scherpe premies met de beste voorwaarden
  • Persoonlijk advies door een expert

hoe werkt de financiering voor u?

Finanplaza B.V. is onderverdeeld in meerdere concepten. Binnen deze concepten draait het in hoofdzaak om de waardevermindering en in mindere mate om de investering, die geheel of gedeeltelijk van u wordt overgenomen. Hierdoor ontstaan maandbedragen die 40% tot 50% lager liggen dan de traditionele banken, zonder dat u risico loopt op toekomstig koopkrachtverlies of verlies van opgebouwd vermogen.

Bijkomend voordeel is dat u bij iedere vervanging weer de zekerheid kunt krijgen van verschillende soorten garantie, waardoor onverwachte en ongeplande uitgaven tot het verleden behoren en anders tot een minimum worden teruggebracht.

Standaard wordt de gehele investering van u overgenomen. U hoeft uw spaargeld dus niet persé aan te spreken om uw aankoop te realiseren.

financiering van uw chalet

Een van deze concepten is ChaletDreams: een manier om uw droomchalet te financieren. Met dit concept kunt u de volledige investering in uw chalet, inclusief inrichting, van u laten overnemen tot maximaal €75.000,00. Natuurlijk mag u ook een deel van de investering zelf doen, maar dat is geen verplichting.

Vervolgens wordt samen met u doorgenomen wat uw verwachte periode van gebruik is, en hoeveel geld u tegen het einde van deze periode weer beschikbaar wilt hebben voor uw vervangingswensen.
Door binnen deze concepten toekomstig behoud van eigen vermogen centraal te stellen, wordt u in staat gesteld om op het moment van uw geplande vervanging, over te stappen naar uw nieuwe of jongere chalet of tiny house, zonder noemenswaardige veranderingen in uw uitgavenpatroon.

Op basis hiervan wordt voor u uitgerekend welk bedrag er maandelijks gereserveerd dient te worden om uw toekomstige vervangingswensen mogelijk te maken, plus het bedrag dat maandelijks aan rente berekend wordt omdat (een deel van) de investering in een chalet van u is overgenomen.

Wilt u berekenen wat uw maandbedrag ongeveer gaat worden? Vul dat de maandbedrag check in op: https://www.finanplaza.nl/

Voor meer inspiratie download onze brochure

Naar brochure pagina