Ons werk TNY Solutions

Bent u op zoek naar een tiny house, tweede woning, recreatiewoning of een uniek paviljoen? Dan bent u bij TNYHSE.NL powered by TNY Solutions aan het juiste adres.

Ons aanbod bestaat uit verschillende tiny houses, chalets, mantelzorgwoningen, mobi homes en paviljoens. De hoge kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid wordt door onze klanten gezien en gewaardeerd.

lees meer

woningen voor iedere gelegenheid

Een bij ons gekochte woning is altijd uniek omdat het u de mogelijkheid geeft om o.a. apparatuur en kleuren helemaal naar eigen wens te configureren, beginnend bij de kleuren van de vloeren, muren, banken en meubels tot aan de buitenbekleding, goten, dak en ramen toe. Hierdoor worden onze woningen en recreatiewoningen plug and play geleverd.

paviljoens voor het hele jaar door

Daarnaast bieden wij unieke paviljoens aan. Deze luxe panden kunnen gebruikt worden als overdekt terras, (afhaal) restaurant, winkel, kiosk, receptie, bruiloftslocatie en nog veel meer. Ze zijn uniek vanwege de geheel uitklapbare ramen, waardoor het overdekte gedeelte een wordt met buiten. Door de hoogwaardige materialen zijn deze paviljoens geschikt voor ieder seizoen. Deze kunnen wij leveren op korte termijn en zullen wij binnen 2 à 4 weken plaatsen zonder dat een fundering nodig is!

op vakantie met uw woning

Tot slot zijn mobiele woningen niet meer uit de samenleving weg te denken. Een (tweede) woning, een werkplek of een vakantiewoning, het is allemaal mogelijk met de Mobi Homes. Een groot voordeel, je hebt geen extra gespecialiseerde chauffeur nodig om deze huisjes te vervoeren. Deze mobiele woningen zijn verkrijgbaar bij TNYHSE.NL in allerlei verschillende formaten en indelingen.

onze werknemers

Ons team bestaat uit specialisten met ervaring binnen verschillende vakgebieden. Is er iets niet duidelijk, heeft u vragen of interesse? Wij kijken graag samen met u naar de verschillende opties van ons aanbod. Zo kunnen wij, samen met u, uw wens werkelijkheid laten worden.

Neem contact op: ✆ +31 6 21173882

Voor meer inspiratie download onze brochure

Naar brochure pagina