Paviljoen Octopus

Heeft u een kiosk of afhaalrestaurant en is uw pand aan vervanging toe of wilt u een extra pand? Dan is paviljoen Octopus een heel goed alternatief! Bij een nieuw bedrijfspand denkt u waarschijnlijk niet direct aan een paviljoen, echter is er veel meer mogelijk dan u misschien denkt! Dit gebouwtje heeft een aantrekkelijke uitstraling met veel mogelijkheden. De ramen kunnen allemaal geopend worden waardoor u klanten aan alle zijden kunt bedienen. Het grote voordeel van dit paviljoen is dat het geschikt is voor gebruik in ieder seizoen. Daarnaast is deze, door het compacte formaat, ook goed te gebruiken voor particulieren als overdekt terras.

Ga door naar de details

een compact paviljoen als kiosk of afhaalrestaurant

Heeft u een kiosk of afhaalrestaurant en is uw pand aan vervanging toe of wilt u een extra pand? Dan is paviljoen Octopus een heel goed alternatief!

Exterieur

Dit is het kleinste paviljoen in onze collectie. Deze variant kan ook geplaatst worden zonder dat daar een fundering voor nodig is. Sluit uw gas, water en licht aan en u kunt meteen beginnen met uw werk. De buitenzijde is voorzien van hoogwaardige materialen die tegen weer en wind kunnen. Het frame van deze overkapping bestaat uit duurzaam staal voor een stevige basis. De gebogen buitenkant is verkrijgbaar in verschillende kleuren hout of kunststof. Hierdoor is het een gebouw afgestemd op uw smaak. Deze overkapping is voorzien van een dak die zowel zonlicht als sneeuw en regen buiten houdt. Daarnaast is het ultra sterke plexi glas van 4 millimeter dik, waterdicht en houdt het alle wind tegen. Hierdoor is dit paviljoen geschikt om het hele jaar door te gebruiken.

Specificaties

Interieur

Het Octopus paviljoen heeft een diameter van 5 meter. Dit komt uit op 20 m² werkruimte. Zo kunt u gemakkelijk al uw apparatuur en benodigdheden kwijt, zonder dat dit uw beweegruimte beperkt. Wilt u dit paviljoen als overdekt terras gebruiken? Dat kan ook! Deze oppervlakte biedt ongeveer 10 tot 20 zitplaatsen. Als het lekker weer is kunt u alle ramen open zetten voor een heerlijk briesje. Door het hoge dak van 4,67 meter in het midden, heeft u een knusse en comfortabele (werk)locatie. Deze kiosk is ook zeker geschikt voor particulieren als overdekt terras in uw tuin!

Bekijk ruimtes
Heeft u een kiosk of afhaalrestaurant en is uw pand aan vervanging toe of wilt u een extra pand? Dan is paviljoen Octopus een heel goed alternatief!
buitenaanzicht

buitenaanzicht

Het compacte paviljoen Octopus, met een diameter van 5 meter, is gemaakt van de mooiste en hoogste kwaliteit materialen.

  • Een dak bestand tegen zon, regen, sneeuw en wind
  • Het gebogen houten of kunststof frame is extra licht van gewicht
  • De plexiglas ramen van 4 millimeter dik houdt het geheel warm en droog
  • Het stalen frame zorgt voor stabiliteit en een lange levensduur
buitenaanzicht

buitenaanzicht

Het paviljoen wordt geplaatst op uw locatie waarna u het geheel zelf kunt inrichten. Het interieur van de Octopus variant heeft de volgende voordelen:

  • De openslaande ramen voor het terras gevoel
  • Aansluiting van gas, water en licht is mogelijk op bijna iedere locatie
  • Het geheel is goed geïsoleerd door het dikke plexiglas
  • In te richten als afhaalrestaurant, kiosk, bar of zelfs overdekt terras

een overdekt terras voor particulieren én bedrijven

Overzicht van onze paviljoens