Tiny House Bryce een luxe tiny house met een speelse uitstraling

Deze luxe woning is een variant op het basismodel Boston. Tiny House Bryce bestaat uit twee modules die schuin tegen elkaar aan geplaatst zijn voor een speelse uitstraling. De units zijn voorzien van een entree met eventuele garderobe, badkamer en meterkast, woonkamer met een optionele uitgebreide keuken en een slaapkamer. Wilt u met een groot gezin gebruik maken van deze module, dan kan deze uitgebreid worden met losse modules met onder andere meerdere slaapkamers. De woning is verkrijgbaar vanaf 40 m2 tot wel 80 m2 aan woonoppervlakte.

Ga door naar de details

Kant en klare tiny house kopen kies voor tiny house bryce

Tiny House Bryce - Deze luxe woning is een variant op het basismodel Boston.

Exterieur

Het geheel modulaire Tiny House Bryce is een van onze prachtige eigen creaties. Het tiny house wordt in Nederland geproduceerd en heeft een prachtige natuurlijke én luxe uitstraling door het gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen. De woning begint vanaf 40 m2 aan woonoppervlakte voor een minimalistisch maar toch luxe leven. Deze afmeting is perfect voor een tweepersoons huishouden. Heeft u een groot gezin en dus meer ruimte nodig? Geen probleem! Het huis is uit te breiden tot wel 80 m2 door middel van extra modules.

Het huis is gebouwd op basis van houtskelet constructie. Het geheel is voorzien van een zeer goede natuurlijke isolatie met HR++ ramen. Dit zorgt voor een stevige en warme basis. De buitengevel is bekleed met prachtig Douglashout. Voor een meerprijs is het mogelijk om de gevel te voorzien van thermisch gemodificeerd hout. Het dak is net zoals het Boston model voorzien van een aluminium felsdakplaat, echter is in dit ontwerp gekozen voor een zadeldak. Dit geeft de woning een extra ruimtelijke uitstraling. Wilt u kleiner gaan wonen omdat groot wonen u niet meer trekt vanwege het vele onderhoud aan de woning? Dan maakt u met tiny house Bryce de juiste keuze. Het huis is namelijk voorzien van onderhoudsvrije aluminium kozijnen.

Bekijk ruimtes

Interieur

Het interieur van tiny house Bryce bestaat uit minimaal 2 modules, waarvan een de entree bevat. In deze woning zit standaard een woonkamer en eetkamer met ruimte voor een luxe keuken en een grote raampartij, een ruime slaapkamer en een luxe badkamer. In deze woning kunt u gezellig gasten ontvangen zonder dat uw privacy hieronder lijdt. Wilt u een andere indeling van of in uw woning? Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Standaard word de woning casco opgeleverd. Dit betekend geen wand en vloerafwerking maar wel inclusief de aansluitingen voor uw eigen badkamer en keuken. Bekijk hiervoor de verschillende ruimtes onderstaand. Optioneel kunt u kiezen voor prachtige afwerking met een luxe badkamer en keuken. Deze woning is verkrijgbaar in diverse opstellingen en kleurencombinaties.

Als extra opties voor de ramen van deze woning zijn er rolluiken, horren en plissé gordijnen beschikbaar. Verwacht u een zonnige zomer, waarbij u extra zeker wilt zijn van het wooncomfort én de duurzaamheid van deze woning, dan kunt u ook een airco en zonnepanelen laten monteren.

Bekijk ruimtes
Tiny House Bryce - Deze luxe woning is een variant op het basismodel Boston.
Tiny House Bryce - Deze luxe woning is een variant op het basismodel Boston.

Levering

Wist u dat TNYHSE.NL powered by TNY Solutions u optioneel kan ondersteunen bij het gehele traject van A tot Z? Samen met u zetten wij uw wensen op een rij en kijken wij naar de mogelijkheden. Gaat u over tot aankoop dan kunnen wij u ondersteunen bij het verkrijgen van een vergunning.

Wanneer de vergunning verleend is, starten de voorbereidingen van de fundering en aansluitingen. Nadat u dit Tiny house besteld heeft, is de levertijd 4 tot 6 maanden. Transport en montage kunnen bij in de prijs begrepen worden als u dat wenst. Tot slot helpen wij u zelfs met het plaatsen van de woning. Het enige wat u hoeft te doen is uw eigendommen mee nemen en u kunt er direct in!

Neem contact op ✆ +31 6 21173882
Eet- en woonkamer

woon-, eet- en slaapkamer

Om het wonen in dit huis extra duurzaam én comfortabel te maken zijn er enkele luxe extra's toegevoegd waaronder:

 • Een elektrische Infraroodverwarming met zeer laag verbruik
 • Optioneel: Een ruime voorziening aan opslag- en inbouwkasten
Keuken

keuken

Optioneel kunt u een gebruiksvriendelijke luxe keuken in het Bryce huis toevoegen met:

 • Inductie kookplaat
 • Combimagnetron
 • Koelkast
 • Vaatwasser
 • Afzuigkap
badkamer

Badkamer

Wanneer u kiest voor een complete badkamer, dan kan deze voorzien worden van allerlei luxe voor een frisse start van de dag waarbij o.a. een:

 • Ruime douche
 • Luxe inbouw toilet
 • Wastafel met meubel voor al uw spullen
 • Design handdoeken radiator
 • Comfortabele vloerverwarming
Plattegrond - Tiny House Bryce - Deze luxe woning is een variant op het basismodel Boston.

Layout plattegrond downloaden

Als u de plattegrond download dan kunt u inzoomen op de plattegrond waardoor u een goed idee heeft

PDF - plattegrond

Vervul uw droom van een mobiel mini huis met een Tiny House

Overzicht van onze Tiny Houses