Tiny House Stockholm een ruimtelijk én duurzaam huis

Woont u samen met uw partner in een te groot huis? Kies dan voor Tiny House Stockholm! Deze ruimtelijke woning is perfect om midden in de natuur te wonen met zijn tweeën. Of brengt u liever de natuur naar de stad? Deze duurzame woning heeft een natuurlijke uitstraling en is uniek vanwege zijn hoge dak. Doordat het dak 2 keer schuin afloopt, krijgt het huis een ruime en speelse uitstraling.

Wilt u graag uw droom waarmaken en gaan wonen in dit mooie huis? Het enige wat u nodig heeft is een bouwkavel.

Ga door naar de details

eengezins bungalow voor de natuurliefhebbers onder ons

Exterieur

De uitstraling van Tiny House Stockholm komt goed overeen met de kenmerken van het huis: natuurlijk én duurzaam. De Douglas houtenplanken gevelbekleding geven de woning een moderne uitstraling. De hoge ramen met veiligheidsglas zorgen voor voldoende daglicht. Voor goede ventilatie in huis zijn de aluminium kozijnen voorzien van dauerluftroosters.

Het hoge, schuin aflopende dak maakt dit huis uniek. Wilt u regenwater opvangen? Dat is heel eenvoudig! Het dak is met fels dakplaten bedekt en heeft een zinken goot, waardoor het water netjes door de regenpijp loopt en opgevangen kan worden.
De materialen van dit huis zorgen ervoor dat deze permanent bewoonbare woning prachtig past in een natuurlijke omgeving, zoals bijvoorbeeld in het bos. Wilt u een privé huisje met een andere uitstraling? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Interieur

Dit Tiny House van 12 bij 4 meter heeft door het hoge plafond een enorme ruimtelijke uitstraling. Hierdoor woont u in een luxe huis, zonder de nadelen van een grote woning. Tiny House Stockholm heeft een grote woonkamer met 2 dubbel openslaande terrasdeuren. Dit zorgt voor extra veel daglicht in de kamer. In deze ruimte kunt u uw zithoek en eetkamertafel plaatsen. Aangrenzend aan de woonkamer ligt de keuken. Hier kan een lang keukenblok worden geplaatst, voorzien van apparatuur van hoge kwaliteit. De badkamer en slaapkamer zijn te bereiken via schuifdeuren. De luxe badkamer kan worden voorzien van een ruime douche, ingebouwd toilet en een badkamermeubel. De slaapkamer heeft extra veel opbergruimte. Niet alleen vanwege de ingebouwde garderobekast, maar ook vanwege ruimte voor uw wasmachine in de aangrenzende ruimte. Tot slot is het Tiny House voorzien van een berging, zodat u bijvoorbeeld uw gereedschap netjes kunt opbergen.

Het interieur van dit Tiny House kan op twee manieren opgeleverd worden: casco met alle installaties klaar voor montage van de keuken en badkamer of geheel afgewerkt inclusief keuken, badkamer en garderobekasten. Het grote voordeel van de laatste keuze is dat u gelijk in uw nieuwe huis kunt gaan wonen. Het enige waar u voor moet zorgen zijn de meubels en de aankleding.

Bekijk ruimtes
Tiny House Boston - Deze prachtige woning bestaat uit losse units, waarvan u minimaal twee modules kunt combineren voor een luxe tiny house.

levering

Wist u dat TNYHSE.NL u optioneel kan ondersteunen bij het gehele traject van A tot Z? Samen met u zetten wij uw wensen op een rij en kijken wij naar de mogelijkheden.

De levertijd Tiny house is 4 tot 6 maanden na bestelling. Transport en montage kunnen bij de prijs worden inbegrepen, als u dat wenst. Tot slot helpen wij u zelfs met het plaatsen van de woning. Het enige wat u hoeft te doen is uw eigendommen mee nemen en u kunt er direct in!

Neem contact op ✆ +31 6 21173882
Eet- en woonkamer

woon-, eet- en slaapkamer

De ruime woonkamer van Tiny House Stockholm kan naar wens worden ingericht. Zo kunt u een eigen zithoek én eetkamertafel kwijt. De ruimte is standaard voorzien van:

 • 2 dubbele terrasdeuren
 • Verlichting- en elektra installatie
 • Rookmelder
 • Verwarming
 • Tv aansluiting

Kies uw eigen interieur en maak van dit huis uw thuis.

Keuken

keuken en hal

In de hal en keuken van deze woning bevinden zich de entree, twee ramen, een rookmelder en meterkast. De keuken van dit Tiny House is van hoge kwaliteit en kan voorzien worden van – een keuze uit – onderstaande apparatuur:

 • Inductie kookplaat
 • Oven
 • Combimagnetron
 • Vaatwasser
 • Koel-vriescombinatie
 • Afzuigkap
 • Gootsteen

Liever zelf een keuken monteren ? Dan kunt u ervoor kiezen om de woning casco op te laten leveren. De ruimte voor de keuken in het huis wordt standaard voorzien van aansluitingen gereed voor de installatie van meubilair en keukenapparatuur.

Badkamer

Badkamer

Deze complete badkamer van dit huis kan standaard worden voorzien van allerlei luxe, voor een frisse start van de dag waarbij onder andere een:

 • Ruime douche
 • Luxe inbouw toilet
 • Wastafel met meubel voor al uw spullen
 • Mechanische ventilatie

Natuurlijk kunt u ook deze ruimte zelf inrichten met een casco oplevering.

Slaapkamer

Slaapkamer

De slaapkamer van dit Tiny House is vrij uniek. De grote ruimte is voorzien van een aantal luxe toevoegingen. Daarnaast is er een extra ruimte beschikbaar via een schuifdeur voor extra opbergruimte. De slaapkamer is voorzien van:

 • 2 draaikiepramen
 • Garderobekasten

In de bergruimte vindt u aansluiting voor een wasmachine en/of droger

U kunt uw slaapkamer ook zelf geheel naar wens inrichten.
Let op: bij de casco keuze is geen garderobekast inbegrepen.

Badkamer Badkamer
Plattegrond -

Plattegrond Tiny House Stockholm

Om een overzicht te zien van deze woning kunt u inzoomen via onderstaande plattegrond, waardoor u een goed beeld krijgt van de indeling van de prachtige woning. Bekijk onze brochure of neem contact op met TNYHSE.NL voor meer opties.

PDF - plattegrond

Vervul uw droom van een mobiel mini huis met een Tiny House

Overzicht van onze Tiny Houses