Tiny House Boston de bungalow module

Deze prachtige woning bestaat uit losse units, waarvan u minimaal twee modules kunt combineren voor een luxe tiny house. De basis units bestaan uit een entree met garderobe, toilet en meterkast, woonkamer met een moderne leefkeuken en een ensuite. Daarnaast kan elke module voorzien worden van een modulair terras. Wilt u met een groot gezin gebruik maken van deze module, dan kan deze uitgebreid worden met losse units met onder andere meerdere slaapkamers.

Ga door naar de details

een geheel modulaire tiny house voor uw hele gezin voor een minimalistisch maar toch luxe leven

Tiny House Boston - Deze prachtige woning bestaat uit losse units, waarvan u minimaal twee modules kunt combineren voor een luxe tiny house.

Exterieur

Tiny House Boston is een van onze prachtige eigen creaties. Het in Nederland geproduceerde tiny house heeft een prachtige natuurlijke én luxe uitstraling door het gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen. De woning begint vanaf 39 m2 aan woonoppervlakte. Perfect voor een tweepersoons huishouden.
Heeft u een groot gezin en dus meer ruimte nodig? Geen probleem! Het huis is uit te breiden door middel van een extra module.

Het huis is gebouwd op basis van houtskelet constructie. Het geheel is voorzien van een zeer goede natuurlijke isolatie. Dit zorgt voor een stevige en warme basis. De buitengevel is bekleed met thermisch gemodificeerd hout. Het dak is voorzien van een aluminium felsdakplaat. Dit samen zorgt voor een prachtige uitstraling van de woning. Wilt u kleiner gaan wonen omdat groot wonen u niet meer trekt vanwege het vele onderhoud aan de woning? Dan maakt u met tiny house Boston de juiste keuze. Het huis is namelijk voorzien van onderhoudsvrije aluminium kozijnen.

Bekijk ruimtes

Interieur

Het interieur van tiny house Boston bestaat uit minimaal 2 modules, waarvan een de entree bevat. In deze module zijn ook de ruime slaapkamer, met een grote raampartij, en luxe badkamer gevestigd. Hierdoor heeft u extra veel privacy op de juiste plek. De andere module bestaat uit een eet- en woonkamer. De luxe keuken wordt hierdoor onderdeel van het gehele huis. In deze woning kunt u gezellig gasten ontvangen zonder dat uw privacy hieronder lijdt. Wilt u een andere indeling of kleur van of in uw woning? Neem contact met ons op over de mogelijkheden. Deze woning is verkrijgbaar in diverse opstellingen en kleurencombinaties. Optioneel kunnen er bijvoorbeeld een extra berging en terras aangesloten worden op het pand.

De woning wordt standaard geleverd met een aantal dingen inclusief. Bekijk hiervoor de verschillende ruimtes onderstaand. Als extra opties voor de ramen van deze woning zijn er rolluiken, horren en plissé gordijnen beschikbaar. Verwacht u een zonnige zomer, waarbij u extra zeker wilt zijn van het wooncomfort én de duurzaamheid van deze woning, dan kunt u ook een airco en zonnepanelen laten monteren.

Bekijk ruimtes
Tiny House Boston - Deze prachtige woning bestaat uit losse units, waarvan u minimaal twee modules kunt combineren voor een luxe tiny house.
Tiny House Boston - Deze prachtige woning bestaat uit losse units, waarvan u minimaal twee modules kunt combineren voor een luxe tiny house.

levering

Wist u dat TNYHSE.NL powered by TNY Solutions u optioneel kan ondersteunen bij het gehele traject van A tot Z? Samen met u zetten wij uw wensen op een rij en kijken wij naar de mogelijkheden. Gaat u over tot aankoop dan kunnen wij u ondersteunen bij het verkrijgen van een vergunning.

Wanneer de vergunning verleend is, starten de voorbereidingen van de fundering en aansluitingen. Nadat u dit Tiny house besteld heeft, is de levertijd 4 tot 6 maanden. Transport en montage kunnen bij in de prijs begrepen worden als u dat wenst. Tot slot helpen wij u zelfs met het plaatsen van de woning. Het enige wat u hoeft te doen is uw eigendommen mee nemen en u kunt er direct in!

Neem contact op ✆ +31 6 21173882
Eet- en woonkamer

woon-, eet- en slaapkamer

Om het wonen in dit huis extra duurzaam én comfortabel te maken zijn er enkele luxe extra's toegevoegd waaronder:

 • Een elektrische Infraroodverwarming met zeer laag verbruik
 • Een ruime voorziening aan opslag- en inbouwkasten
Keuken

keuken

De gebruiksvriendelijke keuken in het Boston huis is voorzien van een:

 • Inductie kookplaat
 • Combimagnetron
 • Koelkast
 • Vaatwasser
 • Afzuigkap
Master slaapkamer

badkamer

Deze complete badkamer is standaard voorzien van allerlei luxe voor een frisse start van de dag waarbij o.a. een:

 • Ruime douche van 90x120 cm
 • Luxe inbouw toilet
 • Wastafel met meubel voor al uw spullen
 • Design handdoeken radiator
 • Comfortabele vloerverwarming
Badkamer
Badkamer
Plattegrond - Tiny House Boston - Deze prachtige woning bestaat uit losse units, waarvan u minimaal twee modules kunt combineren voor een luxe tiny house.

Layout plattegrond downloaden

Als u de plattegrond download dan kunt u inzoomen op de plattegrond waardoor u een goed idee heeft

PDF - plattegrond

Vervul uw droom van een mobiel mini huis met een Tiny House

Overzicht van onze Tiny Houses