Paviljoen Empiro 9m

Wilt u een nieuw bedrijf openen op een unieke locatie, maar heeft u nog geen idee hoe het eruit gaat zien? Kijk dan eens naar dit paviljoen van 9 meter! Deze oplossing brengt veel voordelen met zich mee. Naast de mooie uitstraling van dit gebouw, dient het ook als een overdekt terras door dat u de ramen geheel open kunt zetten. Daarnaast is deze overkapping is voorzien van een dak die zowel de zon als de regen buiten houdt. Hierdoor is dit paviljoen geschikt voor gebruik in ieder seizoen. Perfect als golf huisje, après-ski bar, strandbar en nog veel meer!

Ga door naar de details

EEN LUXE OVERKAPPING SNEL EN EENVOUDIG TE PLAATSEN

Empiro Paviljoens 9m - Wilt u een nieuw bedrijf openen op een unieke locatie, maar heeft u nog geen idee hoe het eruit gaat zien? Kijk dan eens naar dit paviljoen van 9 meter!

Exterieur

Dit paviljoen van 9 meter doorsnee is voorzien van hoogwaardige materialen die tegen weer en wind kunnen. Het frame van dit gebouw bestaat uit duurzaam staal voor een stevige basis. De gebogen buitenkant is verkrijgbaar in verschillende kleuren hout. Dit geeft een luxe uitstraling aan het geheel. Het voordeel van deze overkapping, is dat er geen fundering nodig is. Wilt u het paviljoen in de sneeuw gebruiken? Dat kan! Het gebogen, ultra sterke plexi glas van 4 millimeter dik is waterdicht en houdt alle wind tegen. Zo kunt u het gehele jaar door genieten van deze locatie.

Specificaties

Interieur

Het Empiro paviljoen heeft een diameter van 9 meter. Hierdoor kunt u ruim 64 m² gebruiken als werkruimte en een plek om gasten te ontvangen. Wilt u deze overkapping gebruiken als overdekt terras? Dan kunt u +/- 24 tot 36 zitplaatsen aanbieden. Tijdens warme zomerdagen kunt u meer ruimte creëren door de ramen geheel open te zetten. Hierdoor kan uw terras uitgebreid worden naar buiten. Is het slecht weer? Door het hoge dak van 4,67 m in het midden, heeft u een knusse en toch ruimtelijke locatie. Wilt u meer ruimte? Bekijk dan ons 12 meter paviljoen eens! Dit overdekte terras kan snel geleverd en geplaatst worden, zodat u al binnen een paar weken gebruik kunt maken van het nieuwe pand.

Bekijk ruimtes
Empiro Paviljoens 9m - Wilt u een nieuw bedrijf openen op een unieke locatie, maar heeft u nog geen idee hoe het eruit gaat zien? Kijk dan eens naar dit paviljoen van 9 meter!
buitenaanzicht

buitenaanzicht

Het prachtige Empiro Paviljoen met een doorsnee van 9 meter is gemaakt van de mooiste en hoogste kwaliteit materialen.

  • Een dak bestand tegen zon, regen, sneeuw en wind
  • Het gebogen houten frame is extra licht van gewicht
  • De plexiglas ramen van 4 millimeter dik houdt het geheel warm en droog
  • Het stalen frame zorgt voor stabiliteit en een lange levensduur
buitenaanzicht

buitenaanzicht

Het paviljoen wordt geplaatst op uw locatie waarna u het geheel zelf kunt inrichten. Het interieur van Empiro 9 meter heeft de volgende voordelen:

  • De openslaande ramen voor het terras gevoel
  • Aansluiting van gas, water en licht is mogelijk op bijna iedere locatie
  • Het geheel is goed geïsoleerd door het dikke plexiglas
  • In te richten als restaurant, terras, winkel of zelfs bar.
buitenaanzicht buitenaanzicht buitenaanzicht

breid uw terras uit met een weerbestendige overkapping

Overzicht van onze paviljoens