Paviljoen Aztec

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Breid uw bedrijf uit of start een nieuw bedrijf, op een unieke locatie. Bij een nieuw bedrijfspand denkt u waarschijnlijk niet direct aan een paviljoen, echter is er veel meer mogelijk dan u misschien denkt! Het grote voordeel van deze overkapping is dat het geschikt is voor gebruik in ieder seizoen. Deze luxe Aztec variant kan helemaal naar wens ingericht worden, zonder dat daar een fundering voor nodig is. Het geheel kan daardoor snel geplaatst worden. Sluit uw gas, water en licht aan en u kunt meteen beginnen met uw werk.

Ga door naar de details

een paviljoen geschikt voor weer en wind mooi vormgegeven én van hoge kwaliteit

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Breid uw bedrijf uit of start een nieuw bedrijf, op een unieke locatie. Bij een nieuw bedrijfspand denkt u waarschijnlijk niet direct aan een paviljoen, echter is er veel meer mogelijk dan u misschien denkt!

Exterieur

Dit paviljoen is uniek vanwege zijn hoekige vormgeving. De buitenzijde is voorzien van hoogwaardige materialen die tegen weer en wind kunnen. Het frame van deze overkapping bestaat uit duurzaam staal voor een stevige basis. De gebogen buitenkant is verkrijgbaar in verschillende kleuren hout of kunststof. Hierdoor is het gebouw een echte eye-catcher. Bij het plaatsen is er geen fundering nodig door het stevige ontwerp.
Wilt u het pand in de sneeuw gebruiken? Deze overkapping is voorzien van een dak die zowel de zon als de regen en sneeuw buiten houdt. Daarnaast is het gebogen, ultra sterke plexi glas van 4 millimeter dik, waterdicht en houdt alle wind tegen. Hierdoor is dit paviljoen geschikt voor ieder seizoen.

Specificaties

Interieur

Het Aztec paviljoen is 12 bij 12 meter. Dit komt uit op 81 m² werkruimte. Zo kunt u al uw gasten warm en droog ontvangen. Is het een warme zomerdag? Dan kunt u alle ramen open zetten zodat het pand een wordt met de natuur. Is uw ambitie om uw restaurant uit te breiden? Dan kunt u met dit pand 30 tot 60 zitplaatsen extra aanbieden. Door het hoge dak van 4,67 m in het midden, heeft u een ruimtelijke en toch gezellige locatie. Perfect als overdekt terras, winkel, restaurant, receptie en nog veel meer. Naast deze prachtig vormgegeven werkruimte, zijn er ook ronde varianten verkrijgbaar.

Bekijk ruimtes
Klaar voor een nieuwe uitdaging? Breid uw bedrijf uit of start een nieuw bedrijf, op een unieke locatie. Bij een nieuw bedrijfspand denkt u waarschijnlijk niet direct aan een paviljoen, echter is er veel meer mogelijk dan u misschien denkt!
buitenaanzicht

buitenaanzicht

Het prachtige Aztec paviljoen, met een afmeting van 12 bij 12 meter, is gemaakt van de mooiste en hoogste kwaliteit materialen.

  • Een dak bestand tegen zon, regen, sneeuw en wind
  • Het houten of kunststof frame is extra licht van gewicht
  • De plexiglas ramen van 4 millimeter dik houdt het geheel warm en droog
  • Het stalen frame zorgt voor stabiliteit en een lange levensduur
buitenaanzicht

buitenaanzicht

Het paviljoen wordt geplaatst op uw locatie waarna u het geheel zelf kunt inrichten. Het interieur van de Aztec variant heeft de volgende voordelen:

  • De openslaande ramen voor het terras gevoel
  • Aansluiting van gas, water en licht is mogelijk op bijna iedere locatie
  • Het geheel is goed geïsoleerd door het dikke plexiglas
  • In te richten als restaurant, terras, winkel of zelfs bar

een terras voor ieder seizoen hier kunt u gezellig en knus dineren of shoppen

Overzicht van onze paviljoens