Chalet Cracovia voorzien van een duurzame Douglas houten gevel

Zoekt u een knus vakantiehuis? Of een nieuwe woning, kantoor, tijdelijke woning of tweede huis? Kijk dan is naar dit prachtige chalet Cracovia!

Ga door naar de details

knus en comfortabel vakantiehuis een chalet met alle basisbehoeftes

Chalet Cracovia - Zoekt u een knus vakantiehuis? Of een nieuwe woning, kantoor, tijdelijke woning of tweede huis? Kijk dan is naar dit prachtige chalet Cracovia!

Exterieur

Deze woning, van 6.80 x 3.85 meter, is voorzien van een duurzame Douglas houten gevel met grote raampartijen. Hierdoor is de woning overdag extra ruimtelijk door de overvloed aan daglicht. De wanden zijn geïsoleerd met 10 cm minerale wol. De vloer en het dan bevatten 15 cm minerale wol. Voor een luxe afwerking zijn de binnenwanden afgewerkt met Agnes beplating.

Brochure downloaden

Interieur

Bekijk ruimtes
Chalet Cracovia - Zoekt u een knus vakantiehuis? Of een nieuwe woning, kantoor, tijdelijke woning of tweede huis? Kijk dan is naar dit prachtige chalet Cracovia!
Eet- en woonkamer

Woonkamer

De entree zit gevestigd in de woonkamer, hier kunt u uw eigen bank en televisie plaatsen. Samen met de eettafel en stoelen creëert u een gezellig geheel.

Keuken

Keuken

De aangrenzende keuken is voorzien van alle luxe. Met de oven en inductie van hoge kwaliteit kunt u heerlijke maaltijden bereiden. De keuken biedt veel opbergmogelijkheden en is voorzien van een koelkast met vriesvak! Daarnaast worden vieze luchtjes weggezogen door de ingebouwde afzuigkap.

Master slaapkamer

Slaapkamer

Tot slot is deze woning voorzien van een slaapkamer met een comfortabel bed van 1,40 meter. Deze kamer is ook voorzien van een design radiator. Daarnaast is in deze kamer ook veel opbergruimte. Dit zorgt voor een opgeruimd huis.

Badkamer

Badkamer

Het chalet is voorzien van een moderne badkamer met een ruime douche. De houten vloer en wand geven het geheel een warme uitstraling. Op een koude winterdag komt de design radiator goed van pas. Is het een warme dag? Dan kunt u gemakkelijk het raam open zetten voor frisse lucht.

Chalet

Interesse?

Deze woning is eenmalig verkrijgbaar en wordt nu geleverd en geplaatst voor € 49.500. Let op: dit is exclusief kraankosten (mocht er een kraan nodig zijn voor het plaatsen van deze woning).

Wilt u meer informatie? Twijfel dan niet om contact op te nemen.

Plattegrond - voorbeeld

plattegrond chalet Cracovia

volgt

Voor meer inspiratie download onze brochure

Naar brochure pagina