Mobi Homes

Gaat u graag op vakantie met de caravan? Maar mist u dat huiselijke gevoel, de luxe en het comfort? Kies dan voor een Mobi Home!

lees meer

WAT is MOBI HOME?

Mobi Home is een mobiel tiny house: een klein huis met grote mogelijkheden. Het is gemakkelijk te gebruiken en te vervoeren. Het vereist geen extra uitrusting of gespecialiseerd transport. Het is een huis het hele jaar te bewonen. Het kan het hele jaar door een gezellig huis zijn of veranderen in een vakantiewoning, huuraccommodatie, studentenstudio, bar, mobiele winkel, kantoor enz.

De vorm doet denken aan een "normaal" huis, maar het is kleiner en mobiel. Dit betekent dat je op elk moment gemakkelijk van woonadres kunt veranderen. Deze vorm van het huis past bij de hedendaagse realiteit en behoeften, vooral van de inwoners van grote steden. Zij verhuizen vaak, zijn individualisten die graag een weekendje uit de stad willen ontsnappen of vanuit huis werken - op de plek die zij willen. De tiny house filosofie past bij deze levensstijl. Het compacte huis voldoet aan de vele behoeften van deze mensen.

ons aanbod

WAAROM EEN MOBIELE WONING?

Wat Mobi Home onderscheidt op de markt is consistentie in het gebruik van hoogwaardige materialen, herkenbare stijl en esthetische ontwerpen verfijnd in detail.
Toch is elk tiny house dat geproduceerd word anders dan de anderen. Waarom?

Het uiteindelijke ontwerp hangt altijd af van u. Wat de huizen gemeen hebben is hun compactheid, water- en elektriciteitsvoorziening, optimale oppervlakte, mobiliteit en ecologische materialen van hoge kwaliteit waarvan ze gemaakt zijn. Het hout dat gebruikt wordt voor de productie van het Tiny House is Scandinavisch vurenhout - extreem bestand tegen weersomstandigheden. Dit kan gemakkelijk worden geverfd in elke kleur. Wilt u een rood huisje in de Zweedse stijl? Dat kan! Elk huisje wordt gebouwd op een individuele bestelling.

Neem dan contact op met TNYHSE.NL!

brochures downloads

Naar brochure pagina